Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Darwin könyvében a "feltételezhető" szó több mint 800-szor fordul elő...Feltételezésekre pedig nem lehet tudományt építeni.


Miért pont az evolúciós elmélet? Az evolúciós elmélet nem más, mint annak a megtévesztő filozófiának a megalapozója, amely oly sok embert vont hatása alá: a materializmusé.


Ez a filozófia csak az anyag létezését fogadja el, az embert különböző anyagok puszta keverékének tekinti. Azt állítja róla, hogy nem több mint egyfajta állat, és létezésének egyetlen célja pedig a „küzdelem". A materializmus egy olyan dogma, amelynek nincs tudományos alapja. Az ókori Görögországban megfogant dogmát a 18. század ateista filozófusai emelték le a történelem poros polcairól. Aztán a 19. században több tudományos tanba is beillesztették olyan gondolkodók, mint Marx Károly, Charles Darwin és Sigmund Freud. Más szóval, a tudományt eltorzították, hogy helyet adjon a materializmusnak.
Az elmúlt két évszázadban a materializmuson alapuló eszmék (vagy olyan ideológiák, amelyek a materializmus ellen érveltek, de alapelvei azonosak voltak a materializmuséval) állandó erőszakot, háborút és zűrzavart hoztak a világra. A kommunizmus, amely százhúszmillió ember haláláért felelős, nem más, mint a materialista filozófia politikai gyakorlata. A fasizmus, amely színleg ellenezte a materializmust, ám egyetértett annak alapelvével, amely szerint az élet küzdelem, két nagy világháborúért, népirtásért, mészárlásért és elnyomásért felelős.

 

 

 

 

Az Édenkert, a mélyen vallásosak számára ez az a hely ahol Isten megteremtette az Embert. A laikus tudós számára az Édenkert az emberiség eredetének a metaforája, egy azonban biztos, a Biblia első fejezete nagy hatással volt a nyugati civilizációra. De valóban több ez egy legendánál? A keresztesek keleten keresték az Édenkert pontos helyét, később a felfedezők kutattak utána az új világban és most a tudósok közelebb lehetnek mint valaha ahhoz hogy rátaláljanak a paradicsomra. 

 

 

 

 

do.jpg

 

 

 

 

 

0000066362.jpg